Marc

Marc
Marc

Maak kennis met Marc, onze ervaren professional in de rijwielhandel met meer dan 30 jaar ervaring!

Marc heeft een passie voor fietsen die begon in zijn jeugd en is uitgegroeid tot een toewijding aan de rijwielhandel. Met zijn uitgebreide kennis en expertise heeft hij een onschatbare hoeveelheid ervaring opgebouwd.

Marc heeft uitgebreide ervaring met het beoordelen van de kwaliteit van gebruikte (elektrische) fietsen, het identificeren van potentiƫle problemen en het uitvoeren van de nodige reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Als een ware connaisseur van fietsen heeft Marc een scherp oog voor detail en kan hij de juiste fiets aanbevelen op basis van de specifieke behoeften en voorkeuren van zijn klanten. Hij gelooft sterk in het belang van klanttevredenheid en streeft er altijd naar om de perfecte fiets te vinden die aan de verwachtingen van zijn klanten voldoet.

Marc’s expertise strekt zich ook uit tot de groothandel in gebruikte (elektrische) fietsen. Met zijn uitgebreide netwerk van leveranciers en fietsenwinkels heeft hij een grondige kennis van de markt en kan hij altijd een gevarieerd aanbod van hoogwaardige tweedehands fietsen garanderen.

Bij Marc kunt u rekenen op eerlijk advies, uitstekende service en een professionele benadering. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw fietswinkel, verhuurbedrijf of groothandelsbehoeften heeft, Mark staat klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met hem op en ervaar de meerwaarde van meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche!

Peter

Peter
Peter

Maak kennis met Peter, onze door de wol geverfde expert met meer dan 25 jaar ervaring in de internationale handel.

Met zijn uitgebreide ervaring in internationale zaken en het opbouwen van sterke zakelijke relaties, heeft hij een diepgaand inzicht in de markttrends en de behoeften van zijn relaties.

Wat Peter onderscheidt, is zijn liefde voor bijzondere fietsen. Hij heeft een scherp oog voor unieke modellen

Met zijn uitgebreide netwerk van leveranciers en fabrikanten over de hele wereld kan Peter u een uniek en gevarieerd assortiment aanbieden. Hij begrijpt het belang van kwaliteit en authenticiteit en zorgt ervoor dat elke fiets die hij aanbiedt voldoet aan de hoogste normen.

Naast zijn ervaring in de handel is Peter ook een gepassioneerde fietser.

Ontdek de passie en expertise van Peter in de internationale handel en bijzondere fietsen. Neem vandaag nog contact met hem op en laat u betoveren door de wereld van unieke tweewielers!

Bij Bike Traders hebben we een uitgebreide selectie van nieuwe en kwalitatieve jong gebruikte (elektrische) fietsen. Onze voorraad omvat een verscheidenheid aan modellen, stijlen en merken, zodat u de perfecte fiets kunt vinden die past bij uw behoeften en voorkeuren.

Wat betreft elektrische fietsen, bieden wij een breed scala aan modellen met verschillende ondersteuningsniveaus en batterijcapaciteiten. Wij hebben de juiste opties voor u.

Bij Bike Traders geloven we in duurzaamheid en het hergebruik van fietsen. Door te kiezen voor een jong gebruikte fiets draagt u bij aan een groenere toekomst en geniet u tegelijkertijd van de voordelen van een kwaliteitsfiets tegen een aantrekkelijke prijs.

Neem een kijkje in onze voorraad op onze website of breng een bezoek aan onze showroom, waar ons vriendelijke en behulpzame team klaarstaat om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We kunnen ook grotere bestellingen voor fietsenwinkels en bedrijven verwerken.

Bij Bike Traders streven we naar uw tevredenheid. Wij bieden uitstekende service, eerlijke prijzen en kwalitatieve fietsen die u vele kilometers plezier zullen bezorgen.

Ontdek de mogelijkheden van onze jong gebruikte (elektrische) fietsen bij Bike Traders!